Monday, March 5, 2012

Kevättä rinnassa - Spring is here to stayKirppareilla on kiva kierrellä. Varsinkin jos ulkona paistaa aurinko ja mieli on iloinen. Silloin monesti myös tekee löytöjä. Niin kuin minä tänään löysin matonkuteita, jotka veivät sydämeni. Kankaiden kuosit olivat upeita eli vanhanaikaisia eli minun mieleeni. Nyt vain ideoimaan käyttötarkoitusta…raaskinko edes käyttää niitä, kun ovat niin nättejä palluraisia…tänään siis vanhanaikaisia kuoseja, olkaapa hyvä!

Sun was healing our souls today so warmly. No doubt that spring is here! I went to flea market and of course found some lovely things. I don’t know if it is weather or just my passion. Old-fashioned carpet rags. Beautiful colours and patterns. Love it! What should I make from them…or do I want to save them and just enjoy of looking at them…

4 comments:

 1. Thank You! Yes, they are. They are almost too pretty to use :) But still I already used them by doing cushion's cover but it's not ready yet..you'll see.

  ReplyDelete
 2. Onpas herkullisia kukkakuoseja!

  Mulla on pieni matonkudontapolte päällä. Ehkä kesällä.

  ReplyDelete
 3. Eikös olekin! Vanhoissa kankaissa on vaan niin hienoja kuoseja. Mulla on menossa projekti noiden kanssa tällä hetkellä. Katsotaan, koska valmistuu ja voin postailla siitä sitten.

  ReplyDelete

Blogging tips