Sunday, January 29, 2012

Ihana pakkaspäivä - Lovely winter day


Tähän aikaan vuodesta on aivan valloittavan ihanaa, kun puut saavat valkoisen hennon harson päälleen ja pakkanen kipristelee poskipäitä. Vaikka kylmä joskus ahdistaa niin tälläisenä päivänä siitä ei ole tietoakaan! Tämä on ihka ensimmäinen blogipäivitykseni. Sen kruunaan viime vuoden talvipakkasilla ottamallani kuvalla Lauttasaaren rantamännyistä. Tämän aamun kävelylläni en etsinyt sopivaa kuvakulmaa vaan omaa rauhaa ja iloa ympäröivästä luonnosta. Tällä yksinkertaisella ja japanilaishenkisellä kuvalla haluan innostaa sinua. Lähdetkö ulos reippailemaan vai onko mielestäsi  kivempaa kääriytyä lämpimään vilttiin ja uppoutua kirjaan, musiikkiin, käsitöihin - mitä ikinä mielesi tekevi.


Enjoy the day! Take a walk, read a book, make a cake, call a friend, dream about life you want. Make it happen! This is a beginning of Gretchen Gretchen blog. I hope you enjoy and have fun with GG! 

Tämä on pääkaupunkiseudulla asuvan hitaasti aikuistuvan reilusti yli 30-kymppisen naisen blogi. Surffailtuaan pitkin ja poikin internetin aalloilla, tahtoi hän oman blogin. Sen blogin synnyttäminen veikin aikaa ja oli tuskallisempaa kuin hän oli kuvitellutkaan. Mutta tässä se on - seikkailu ja löytöretki. Ispiraation ja ilon lähde. Tyyliä ja aikaa. Puuhaa ja piiperrystä. Kuvausta ja tunteilua. Suunnittelua ja hörhöilyä. Huutokauppoja ja kirppareita. Elokuvaa ja unelmia. GG.No comments:

Post a Comment

Blogging tips